Φίλης: Με προβληματίζει που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινητοποιεί ομάδες που πλήττονται

Απογοητευμένος δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης από την αδυναμία του κόμματός του να κινητοποιήσει κοινωνικές ομάδες, ώστε λόγω της κρίσης να ρίξει την κυβέρνηση.

 

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απάντησε στο ερώτημα του παρουσιαστή αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μολονότι την κρίση που βιώνει η χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους:

 

«Με προβληματίζει ότι ένα μαζικό κόμμα 170.000 μέλη έχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κινητοποιήσει τις διάφορες κοινωνικές ομάδες οι οποίες πλήττονται. Είμαστε απ' έξω απ' αυτές τις διαδικασίες, αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλω να είμαι σαφής».

 

Και συμπλήρωσε με νόημα για το ποιος πιστεύει ότι πρέπει να είναι ο θεσμικός ρόλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως:

 

«Και αντιπολίτευση μόνο με λόγια στη Βουλή ή με συγκεντρώσεις που γίνονται κυρίως από τον Αλέξη, δεν είναι αντιπολίτευση ισχυρή για να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει μόνο αν υπάρξει λαϊκή κινητοποίηση».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1568072756943518