Φίλης: Όχι μπάτσοι στην πόρτα του Πανεπιστημίου

Ξεχείλισε για μία εισέτι φορά το "μειλίχιο" ύφος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος ως πρώην υπουργός Παιδείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν αυτός που θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα τόσο στους μαθητές και στους φοιτητές, όσο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Αφορμή στάθηκε η παρέμβασή του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και του κομματικού ιστοτόπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης left.gr, για την παιδεία και την εργασία με τίτλο: «Εκπαίδευση και Εργασιακές Συνθήκες: Οι προκλήσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος».

 

Ο Νίκος Φίλης αφού πρώτα δήλωσε πως πρέπει να ανοίξουν τα πανεπιστήμια και με μαθήματα εξ αποστάσεως αλλά και με μαθήματα διά ζώσης, επιτέθηκε με σκαιό τρόπο κατά των αστυνομικών, λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρχουν μπάτσοι στην πόρτα των πανεπιστημίων:

 

«Άρα λοιπόν χρειάζεται έστω και με μεικτό σχήμα να ανοίξει το πανεπιστήμιο. Δηλαδή και μαθήματα εξ αποστάσεως και μαθήματα διά ζώσης και όχι μπάτσοι στην πόρτα. Όχι αυτό.»

 

Προφανώς ο πρώην υπουργός Παιδείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποκαλούσε μπάτσους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι ήταν διατεταγμένοι να τον προστατεύουν ως αστυνομική φρουρά.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/274130171056031