Φλαμπουράρης: Παρεξηγήθηκε η κίνησή μας να στείλουμε τους 10 πολιτικούς πίσω στη Δικαιοσύνη

Σε παρεξήγηση απέδωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης, την υπόθεση των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Novartis, οι οποίοι στοχοποιήθηκαν και κυριολεκτικά “κρεμάστηκαν στα μανταλάκια”. Πλέον κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για προσπάθεια εξόντωσης τους χωρίς ύπαρξη στοιχείων και για προσπάθεια χειραγώγησης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

 

Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την υπόθεση των δέκα πολιτικών προσώπων που στοχοποιήθηκαν.

 

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρέμασε δέκα πολιτικούς του αντιπάλους στα μανταλάκια, ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε:

 

«Κατά τη γνώμη μου, η παράφραση που γίνεται είναι ότι δεν τα κρεμάσαμε εμείς. Δηλαδή αυτό λέω, αλλά δεν τα κρεμάσαμε εμείς.»

 

Απαντώντας δε σε άλλο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος μιλούσε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως του ελληινικού κράτους, είπε τα ακόλουθα:

 

«Εμείς κάναμε μία πολύ σοβαρή πράξη τότε που φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε. Δηλαδή είπαμε "Όχι, η Βουλή δεν πρέπει να ασχοληθεί με αυτά, να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη τους επτά τους ήδη τους έχει βγάλει. Αλλά αντί δηλαδή πραγματικά να αξιολογηθεί σοβαρά και σωστά αυτή μας η πρακτική, ότι δε βάλαμε τη Βουλή επειδή είχαμε την πλειοψηφία τότε να κάνουμε οποιαδήποτε στοχοποίηση, το στείλαμε πίσω στη δικαιοσύνη.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1201637366848949