Φωτίου: Τα σκάνδαλα τα βγάζουν επιχειρηματίες γιατί δεν τους αρέσει η μοιρασιά του Ταμείου Ανάκαμψης

Σε μία απίστευτη δήλωση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων  προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, η οποία υποστήριξε πως οι λίστες βγήκαν στη δημοσιότητα γιατί επιχειρηματίες δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που μοιράζονται τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως υποστήριξε με εναργή τρόπο ότι η ιστορία των παρακολουθήσεων υποκινείται από μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το πώς η κυβέρνηση διανέμει τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ:

 

«Με τους επιχειρηματίες οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράσατε το χρήμα και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ».

 

Ακούγοντας την επιχειρηματολογία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης άδραξε την ευκαιρία και ευχαρίστησε τη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή με την τοποθέτησή της αποδόμησε πλήρως την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Αφού οι μεγάλοι επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι με το πώς μοιράζονται τα λεφτά, γιατί πράγματι δεν φτιάξαμε τα Ταμεία όπως τα θέλανε οι μεγάλοι επιχειρηματίες, αλλά όπως τα ήθελε η αγορά και ο κόσμος, άρα καλά κάναμε τη δουλειά μας και κακώς μας κατηγορούσατε. Και αφού οι μεγάλοι επιχειρηματίες βγάζουν όλα αυτά τα σκάνδαλα, διότι είναι δυσαρεστημένοι με το πώς μοιράζουμε τα λεφτά, άρα δεν υπάρχουν και σκάνδαλα αλλά τα βγάζουν για τα κάνουν τη δουλειά τους. Δια χειλέων βουλευτού και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει και το θέμα των υποκλοπών και το πώς μοιράσαμε τα λεφτά. Τα μοιράσαμε λοιπόν τα λεφτά, όχι όπως θέλανε οι μεγάλοι επιχειρηματίες και οι μεγάλοι επιχειρηματίες μας χτυπάνε με τα δήθεν σκάνδαλα διότι δεν είναι ευχαριστημένοι από τη μοιρασιά».

 

«Κυρία Φωτίου, μόνο ευχαριστίες μπορώ να σας δώσω» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/865820764872661