Γ. Τσίπρας: Ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις μεγάλα λάθη, εμείς μεγάλα λάθη δεν κάναμε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας παρευρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ όπου δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει συγγνώμη, αφού ζητάς συγγνώμη μόνο όταν κάνεις μεγάλα λάθη και αυτοί  δεν έκαναν.

 

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην συζήτηση για την αυτοκριτική του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

 

«Ζητάς συγγνώμη όταν έχεις κάνει πάρα πολύ μεγάλα λάθη. Μεγάλα λάθη εμείς δεν κάναμε, ίσα ίσα που νομίζω ότι προσφέραμε στην κοινωνία και στον ελληνικό λαό. Με όποιες ελλείψεις και καθυστερήσεις είχαμε, και είχαμε τέτοιες, ή μονομέρειες.»

 

Στην ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής αν το κλείσιμο των τραπεζών, οι οποίες δεν είχαν ξανακλείσει ποτέ, ήταν μεγάλο λάθος, ο κ Τσίπρας απάντησε:

 

«Όχι. Κοιτάξτε, εμείς βγήκαμε το ΄15 με μια εντολή σύγκρουσης, αν και πάλι περιορίζουμε την συζήτηση στο πρώτο εξάμηνο. Εγώ θεωρώ ότι τα πιο σοβαρά λάθη έγιναν από τον Σεπτέμβρη και μετά, δεν έγιναν πριν τον Σεπτέμβρη. Το ότι έκλεισαν οι τράπεζες δεν ήταν κάποιο πολύ μεγάλο κακό το οποίο έγινε στην ελληνική κοινωνία. Αυτά τα οποία ακούγονται για 100 δις, 60 δις, 80, 40 και κάποια στιγμή καλό είναι να σταθεροποιηθούν και τα ποσά και να μας πει έστω και ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας πώς αναλύεται αυτό.»

 

Αυτή η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν προξενήθηκε κάποιο πολύ μεγάλο κακό στην ελληνική κοινωνία, λόγω των κλείσιμο των τραπεζών, έκανε τον παρουσιαστή της εκπομπής να αντιδράσει και να πει στον κ. Τσίπρα ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι 35 δις η ζημιά που προκλήθηκε από το κλείσιμο των τραπεζών.

 

Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν αποστομωτική:

 

«Ε άμα το είπε και ο Σάκης Παπαδόπουλος... Δεν είναι έτσι, όχι. Ούτε αυτό δεν ισχύει.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/189658475431479/