Γεωργιάδης: 5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε ούτε μία επένδυση

Τραγικές στιγμές βίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ματαίως προσπαθούσε να ψελλίσει μία απάντηση στην ερώτηση του κ. Γεωργιάδη, αν μπορεί να αναφέρει μία επένδυση που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο της διακυβερνήσεώς του.

 

Αυτό το γεγονός οδήγησε τον κ Γεωργιάδη να δηλώσει: «Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για να μην έχει να πει στην τηλεόραση ένα όνομα επενδύσεων, καταλαβαίνετε για τί τραγωδία μιλάμε 5 χρόνια κυβέρνηση.»

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαρίθμησε όλες τις μεγάλες επενδύσεις που έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. «Πείτε μου ένα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε απευθυνόμενος στον κ. Ηλιόπουλο.

 

«Παπαστράτος κύριε Γεωργιάδη, Παπαστράτος, τί θέλετε, Παπαστράτος. Το ακούσατε το ένα; Το ακούσατε το ένα; Μα έτσι θα μιλάμε; Τώρα σοβαρά αυτό είναι διάλογος, αυτό είναι διάλογος κύριε Γεωργιάδη; Είστε σοβαρός; Τί να σας πω, τί να σας πω» αναφώνησε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας το μειδίαμα του κ. Γεωργιάδη ο οποίος υπενθύμισε τοις πάσι ότι η επένδυση του Παπαστράτου έκλεισε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

 

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε τη δημόσια διαπόμπευση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως επί 5 χρόνια δεν έφερε ούτε μία επένδυση, τονίζοντας πως οι επενδύσεις της COSCO και της Fraport όχι μόνο έκλεισαν επί κυβερνήσεως Σαμαρά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τις αντιμάχονταν λυσσωδώς όπως έχουν δηλώσει δημοσίως τα στελέχη του, μολονότι υποκρίνονται σήμερα πως είναι υπέρ των επενδύσεων στην Ελλάδα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/569479167714202