Γεροβασίλη: Δείτε το βίντεο του Πολάκη που έκανε αυτοψία στο Σωτηρία

Απόλυτη κάλυψη παρείχε η κα. Γεροβασίιλη ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα απίστευτη πρόκληση του Παύλου Πολάκη ο οποίος ανήρτησε video στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου κάνει δηλώσεις μπροστά στην είσοδο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας χωρίς να φοράει μάσκα.

 

Μολονότι η κα. Γεροβασίλη είχε καλέσει τον κ. Πολάκη να δώσει εξηγήσεις στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικώς με την ανάρτηση φωτογραφίας που είχε κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στην οποία φαινόταν να διασκεδάζει σε φιλικό του σπίτι παρά την απαγόρευση μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο χθεσινό περιστατικό κάλυψε απολύτως των πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας επί των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky, η κα. Γεροβασίλη δήλωσε πως ο κ. Πολάκης πήγε στο νοσοκομείο Σωτηρία για να διαψεύσει το διοικητή του νοσοκομείου, όσον αφορά τον αριθμό των ΜΕΘ που λειτουργούν,

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2222132074597270