Γεροβασίλη: Δεν ήταν εισβολή αυτό στον Έβρο. Να υπάρχουν ανοιχτοί δίοδοι για όσους δικαιούνται

Τα γεγονότα στον Έβρο που ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για το τέλος των ψευδαισθήσεων όσον αφορά τις προθέσεις της Τουρκίας σχετικώς με την Ελλάδα. Αφού απέτυχε η σχεδιαζόμενη από τη τουρκική ηγεσία εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών, η κλιμάκωση των προκλήσεων συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα.

 

Η αντίδραση όμως του ελληνικού λαού και η αγάπη με τη οποία περιέβαλε τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική. Δυστυχώς η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απογοητευτική. Προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, φτάνοντας μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σημείο μεταξύ των άλλων να υποστηρίζει πως επειδή οι αλλοδαποί ήταν άμαχοι, δεν επρόκειτο για εισβολή στην Ελλάδα.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, εξέφρασε την ίδια θέση κατά την ομιλία της στη Βουλή. Η κα. Γεροβασίλη δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Αυτό που έγινε το Μάρτιο στον Έβρο ήταν μία ελεγχόμενη κρίση την οποία προκάλεσε ο Ερντογάν. Θα διαφωνήσω μαζί σας κύριε υπουργέ στη λέξη εισβολή. Εισβολή αμάχων, εισβολή αδύναμων δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως εισβολή.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/322317415672448