Γεροβασίλη: Ο αρχηγός της Αστυνομίας ήταν στην ομιλία Τσίπρα σε υπηρεσία

Το όνομα του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλου φιγουράρει μεταξύ των 695 ονομάτων που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Ανδρικόπουλος είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το 2019. Η τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη προσπάθησε να καλύψει τον κ. Ανδρικόπουλο λέγοντας πως με εντολή της είχε μεταβεί στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

 

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι παρέστη και σε άλλες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

 

Για την παρουσία του στην προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, στις 7 Μαΐου, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επικαλέστηκαν σύμπτωση. Όπως έλεγαν, ο κ. Ανδρικόπουλος συνόδευε σε περιοδεία στη Θράκη την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και έτυχε να πάει μαζί της στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε επίσης και στις 20 Μαϊου στο Αγρίνιο, στην συγκέντρωση του κ. Τσίπρα, χωρίς όμως η τότε κυβέρνηση να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

 

Το video που ακολουθεί δείχνει την κα. Γεροβασίλη στις 22 Μαίου να δικαιολογεί την παρουσία του τότε αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και νυν στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1101058240225947/?t=1