Γιαννούλης: Δεν είχαμε επιτρέψει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ξεχωρίζουν οι νέες παραστάσεις του περιφερομένου θιάσου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτήν τη φορά με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

 

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του υπενθύμισε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτρέψει τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 

«Όχι βέβαια» ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Απολύτως» απάντησε ο παρουσιαστής της εκπομπής στον Χρήστο Γιαννούλη. «Όχι βέβαια και αυτό είναι το μεγάλο ψέμα, αυτό είναι το μεγάλο ψέμα» επέμεινε με περίσσεια σιγουριά, μένοντας ακλόνητος σε όσα ισχυρίστηκε.

 

Στην επισήμανση ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχειρηματολογούσε υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η δήλωσή του ήταν αποσπασματική:

 

«Είναι αποσπασματική η μεταφορά της δήλωσης Τσακαλώτου, πρέπει να το λέμε. Θα επανέλθω στην ουσία».

 

Η ουσία είναι πως μόλις λίγες ημέρες πριν στις 6 Οκτωβρίου 2022 ο συνάδελφος του Χρήστου Γιαννούλη, βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Τρύφων Αλεξιάδης, στην ομιλία του στη Βουλή εξήρε τη διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της διεξαγωγής τους:

 

«Δεν ήμαστε εμείς αυτοί που καταγγέλαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλαν τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έφερε έναν αναγκαίο εκσυγχρονισμό που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαφάνεια σε αυτό το ζήτημα από ό,τι το προηγούμενο σύστημα. Εμείς είμαστε λοιπόν υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, πολύ σωστά υπάρχει και μέσα στην κωδικοποίηση».

 

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε πλήρως τη δήλωση υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών του πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου στις 30 Ιουλίου 2017, που κάθε άλλο παρά αποσπασματική ήταν, όπως υποστηρίζει ο Χρήστος Γιαννούλης προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

 

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί, όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες, αλλά και για αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους».

 

 

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/640836977826796