Γιαννούλης: Γιατί δεν έφτιαξαν τα κλειστά κέντρα;

Μετά τον εμπρησμό του καταυλισμού της Μόριας από τους εκεί διαμένοντες, έχει αναζωπυρωθεί εκ νέου η δημόσια συζήτηση για την κατασκευή κλειστών κέντρων για τους αλλοδαπούς που εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα.

 

Μια τέτοια συζήτηση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη.

 

Όταν η παρουσιάτρια της εκπομπής υπενθύμισε στον κ. Γιαννούλη ότι υπήρχαν αντιδράσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή των κλειστών κέντρων στα νησιά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φανερά ενοχλημένος απάντησε:

 

«Θυμάστε τις δεσμεύσεις ότι σε έξι μήνες θα είναι έτοιμα αυτά τα κλειστά κέντρα που υποσχέθηκαν στα νησιά; Εμείς δε το αφήσαμε; Κάνετε λάθος.»

 

Ένα από τα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσίως έχουν ταχθεί κατά της κατασκευής των κλειστών κέντρων στα νησιά είναι και ο βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς ο οποίος στις 19 Φεβρουαρίου 2020 είχε δηλώσει στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra σχετικώς με την στάση και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην κατασκευή κλειστών κέντρων τα ακόλουθα:

 

«Περιμένουμε να καλωσορίσουμε, εντός εισαγωγικών, τις μπουλντόζες του. Όταν τολμήσουν να εμφανιστούν μηχανήματα για να κάνουν πράξη την κατασκευή νέου κέντρου, θα τους υποδεχθούμε με τη θερμότερη λεσβιακή φιλοξενία, με όλα τα καλούδια του τόπου μας.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=3592555747442156&extid=khll8GhjixQ0gtjr