Γιαννούλης: Η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα - Κουρουμπλής: Η εστίαση δεν έπρεπε να κλείσει ποτέ

Σε τιτανομαχία μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, έχει εξελιχθεί το ζήτημα του ανοίγματος της εστίασης.

 

Ο κ. Κουρουμπής μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky υποστήριξε σχετικώς με το άνοιγμα της εστίασης ότι: «Κανείς δεν το αμφισβητεί ότι είναι θετικό, έστω και τώρα, που έπρεπε να μην κλείσει ποτέ η εστίαση, αλλά έστω και τώρα.»

 

Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, υπενθύμισε στον κ. Κουρουμπλή πως ο συνάδελφός του Χρήστος Γιαννούλης, σε μεταξύ τους συζήτηση τον περασμένο Νοέμβριο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, διαμαρτύροταν γιατί δεν είχαν παρθεί μέτρα ήδη από τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ευθύνεται για το τραγικό δεύτερο κύμα της πανδημία στη Θεσσαλονίκη διότι αδιαφόρησε:

 

«Στις 16 Οκτωβρίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε το θεμέλιο λίθο για το τραγικό δεύτερο κύμα της πανδημίας, όταν ο κύριος Βατόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρξε εισήγηση της Επιτροπής να ληφθούν πιο νωρίς μέτρα για τη Θεσσαλονίκη και αδιαφόρησε.»

 

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε πως «Εγώ πιστεύω ότι δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα εάν η εστίαση ήταν ανοιχτή.» Μια απάντηση που βρίσκει εντελώς αντίθετο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Λίγη συννενόηση δεν έβλαψε ποτέ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/780205595967837