Γιαννούλης: Να κάνω μια ερώτηση πολύ ειλικρινή και με καλή πρόθεση;

Μια απρόσμενη απάντηση έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος είναι φανατικός πολέμιος του μέτρου της αναστολής όσων υγειονομικών παραμένουν ανεμβολίαστοι.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, ρώτησε τον συνομιλητή του Νικόλαο Τζανάκη ο οποίος είναι Διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής και καθηγητής στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, αν θεωρεί πως το μέτρο της αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών έφερε αποτέλεσμα:

 

«Μια ερώτηση έτσι πολύ ειλικρινή και με πολύ καλύ πρόθεση. Πιστεύετε ότι το μέτρο της αναστολής έφερε αποτελέσματα στο χώρο των υγειονομικών;»

 

Η απάντηση που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Τζανάκη δεν ήταν αυτή που ανέμενε, καθ' ότι όπως φάνηκε προσδοκούσε να ακούσει κάτι που θα αντιστοιχούσε στις θέσεις του, δηλαδή ότι το μέτρο της αναστολής δε λειτούργησε και απέτυχε.

 

Ο Διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής και καθηγητής στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης όχι μόνον δεν ασπάστηκε τις θέσεις του κ. Γιαννούλη για την αναστολή αλλά σημείωσε με δηκτικό τρόπο πως περίπου οι μισοί υγειονομικοί που δεν είχαν εμβολιαστεί, εμβολιάστηκαν μετά το μέτρο της αναστολής και πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε θα έπρεπε να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά να αναλογιστεί πόσοι υγειονομικοί είχαν εμβολιαστεί μέχρι τον περασμένο Μάιο και πόσοι εμβολιάστηκαν υπό την απειλή του συγκεκριμένου μέτρου.

 

Και ο κ. Τζανάκης κατέληξε δίνοντας την τελική απάντηση στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν μέτρο της αναστολής έφερε αποτελέσματα στο χώρο των υγειονομικών:

 

«Ήταν σίγουρα αποτελεσματικό, το γνωρίζω διότι είμαι Διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών.»

 

Κομπιάζοντας ο κ. Γιαννούλης, μετά την κατηγορηματική τοποθέτηση του κ. Τζανάκη, ψέλλισε:

 

«Για αυτό σας ρωτώ, σας ρωτώ, δεν το...»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1109649479805423