Γιαννούλης: Πείτε μου ένα παράδειγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετος σε ό,τι έκανε η κυβέρνηση

Ξαναχτύπησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, συνεχίζοντας ακάθεκτος το σερί των τηλεοπτικών εμφανίσεών του στις οποίες διαψεύδει με κωμικοτραγικό τρόπο τον εαυτό του.

 

Αυτήν τη φορά στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24 κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος αναφέρθηκε στη μηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας κατά του κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Ο κ. Καραγκούνης μάλιστα υπενθύμισε σε όλους πως ό,τι και αν έκανε η κυβέρνηση αναφορικά με τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν απολύτως αντίθετο.

 

«Πέστε μου ένα παράδειγμα σας παρακαλω, πέστε μου ένα παράδειγμα.» ήταν η αγωνιώδης απάντηση του κ. Γιαννούλη.

 

Ένα από τα πάμπολα παραδείγματα της προκλητικής και μηδενιστικής αντιπολίτευσης που ο ίδιος και το κόμμα του εφαρμόζουν απαρεγκλίτως αναφορικώς με την πανδημία του κορονοϊού, αποτελεί η δήλωσή του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, με την οποία κατηγορούσε ως εγκληματική πράξη το κλείσιμο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη:

 

«Εάν κλείσει η εστίαση κυρία Μαυραγάνη στη Θεσσαλονίκη, είναι σα να σκοτώνουμε εν ψυχρώ την πόλη, ειδικά τη Θεσσαλονίκη. Να μην κλείσει η εστίαση.»

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/544877639872435