Γιαννούλης: Ποιος Ερντογάν;

Αλλεργικός στην καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του Τούρκου Προέρδου Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδος εμφανίστηκε για μία εισέτι φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

 

Αρνούμενος να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι όσα διέδιδε η γνωστή Μη Κυβερνητική Οργάνωση για το περιστατικό με το καθεστώς κυριαρχίας στη νησίδα του Έβρου και τα οποία υιοθέτησε με αξιοζήλευτη ευκολία ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκαν fake news όπως παραδέχθηκε η ίδια η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ο κ. Γιαννούλης απάντησε:

 

«Αμάν με την συγγνώμες, η Αλίκη Βουγιουκλάκη της πολιτικής έχετε καταντήσει. Έχετε καταντήσει η Βουγιουκλάκη της Πολιτικής».

 

Ερωτηθείς από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο γιατί δεν κάνει ένα σχόλιο για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ερντογάν, ο οποίος από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη κατηγόρησε χυδαία την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, ισχυριζόμενος ότι το Ελληνικό Λιμενικό πνίγει μωρά στο Αιγαίο, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως δήλωσε:

 

«Ποιον Ερντογάν;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1572848168701726722