Γνήσια τα SMS που κατέθεσε ο Καλογρίτσας στο Ειδικό Δικαστήριο

Γνήσια και νόμιμα και κρίσιμα έκρινε χθες το Ειδικό Δικαστήριο τα SMS που προσκόμισαν οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα και τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα με τον ίδιο, τον ρόλο και την εμπλοκή του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

 

Λίγες ώρες πριν ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης δήλωσε πως η υπεράσπισή του κατέθεσε πραγματογνωμοσύνη στο Ειδικό Δικαστήριο, η οποία βεβαιώνει ότι τα μηνύματα που προσκόμισε η πλευρά του επιχειρηματία έχουν αλλοιωθεί και ζήτησε να μη ληφθούν υπόψιν:

 

«Η υπεράσπισή μου κατέθεσε μία πραγματομοσύνη εχθές η οποία βεβαιώνει ότι έχει γίνει αλλοίωση στα καταθετημένα SMS. Ποιος την έκανε την πραγματογνωμοσύνη; Την έκανε ένας άνθρωπος μαζί με τον συνεργάτη του ο οποίος ήτανε για τριάντα χρόνια στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας».

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο αν η πραγματογνωμοσύνη επιβεβαιώνει ότι όλα τα SMS του Χρήστου Καλογρίτσα είναι αλλοιωμένα.

 

«Βεβαίως, βεβαίως, βεβαίως, την έχω εδώ, την έχω εδώ, την έχω εδώ» απάντησε ο Νίκος Παππάς κραδαίνοντας ένα φάκελο με έγγραφα.

 

Αι δικασταί υπάρχουν ακόμη εις τας Αθήνας.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/571632371499749