Γρηγοριάδης: Δεν υπήρχε λόγος να ενημερώσουμε τη Μ. Φύσσα, ήταν συμβολική πρόταση

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη να προτείνει την κα. Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς καν να την ενημερώσει.

 

Στο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής ότι δεν είχαν ενημερώσει την κα. Φύσσα όταν την πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Γρηγοριάδης απάντησε ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος να την ενημερώσουν και πως η πρότασή τους ήταν καθαρά συμβολική.

 

Ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε τα εξής:

 

«Κατά τη γνώμη μας δεν υπήρχε κανένας λόγος να την ενημερώσουμε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να είναι ενήμερη, με την έννοια ότι όπως ξέρετε καλύτερα και από μένα ίσως, εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε Πρόεδρο και όπως επίσης ξέρετε ακόμα και αν σύσσωμη η αντιπολίτευση ενωθεί σε μία αντιπρόταση που θα ήταν μια θαυμάσια ιδέα να ενωθεί στην αντιπρόταση της Μάδγας Φύσσα και πάλι δεν έχει τη δυνατότητα. Η κυβέρνηση μπορεί να εκλέξει όποιον Πρόεδρο θέλει. Επομένως, και αυτό είναι το κομβικό σημείο, για να απαντήσουμε στους συνηθισμένους, τους γνωστούς συκοφάντες μας, η πρότασή μας ήταν, είναι, καθαρά συμβολική πρόταση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/484676188909710/