Γρηγοριάδης (ΜέΡΑ25) για τις 632 συγκεντρώσεις: Και λίγες γίνανε

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, σε συνέντευξη που παρεχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, δήλωσε ότι «και λίγες συγκεντρώσεις γίνανε», αναφορικώς με την διεξαγωγή 632 συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν εντός 50 ημερών.

 

Απαντώντας στο σχόλιο του παρουσιαστή του ραδιοφωνικού σταθμού σχετικώς με την δημοσίευση των επισήμων στοιχείων από την Ελληνική Αστυνομία για τη διεξαγωγή 632 πορειών και συγκεντρώσεων σε διάστημα 50 ημερών, ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε ανερυθριάστως:

 

«Και λίγες γίνανε, με αυτά που βλέπουμε και με αυτά που ζούμε, και λίγες γίνανε. Με το να μπαίνει η αστυνομία τελείως απρόκλητα στο ΑΠΘ και να σαρώνει κατάληψη, η οποία έχει κύριο αίτημα να ξανανοίξει επιτέλους το πανεπιστήμιο για να πάνε στα μαθήματά τους οι άνθρωποι, είναι πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί.»

 

Μάλιστα συμπλήρωσε λέγοντας:

 

«Θα σας το απαντήσω ευθέως, δεν αποφεύγω την ερώτηση. Έχετε καμμία σοβαρή απόδειξη, γιατί δεν υπάρχει, γιατί ασχολούμαστε μήνες με αυτό, παγκόσμια, οπουδήποτε έχει γίνει, οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα που να λέει ότι σε δημόσιους χώρους μεταδίδεται το ίδιο εύκολα με τους κλειστούς; Όχι.»

 

Δείτε το video: