Γ.Τσίπρας: Έχουμε τον ίδιο αριθμό θανάτων με τnν Σουηδία

Συνώνυμο του ψέματος και της προσπάθειας παραπλάνησης των πολιτών αποτελούν δυστυχώς στα μάτια κάθε νοήμονος ατόμου οι δηλώσεις των στελεχών και των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Την σκυτάλη της διασποράς ψευδών ειδήσεων πήρε αυτήν τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας στο βραδυνό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, δήλωσε χωρίς αιδώ πως ο αριθμός των νεκρών έξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα σε σύγκριση με την Σουηδία είναι σχεδόν ο ίδιος, ενώ η πραγματικότητα είναι πως οι νεκροί στην Σουηδία ξεπερνούν αυτούς της Ελλάδος κατά 5.000 σύμφωνα με τα παγκοσμίως επίσημα στοιχεία, φτάνοντας στις 12.890 ενώ στην Ελλάδα στις 8.000.

 

Αυτά υποστηρίξε ανερυθριάστως ο κ. Τσίπρας:

 

«Η Σουηδία για να πω μόνο ένα παράδειγμα όπου στην ουσία δεν υπήρξε σοβαρό lockdown, έχουμε φτάσει να έχουμε περίπου τον ίδιο αριθμό νεκρών από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, βέβαια σε μια χώρα που έχει πολύ ισχυρότερο δημόσιο σύστημα Υγείας. Λοιπόν, κάτι πήγε πολύ στραβά το προηγούμενο διάστημα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/202040844692573

 

Tags: