Χατζηνικόλας: Κοροϊδεύουν Έλληνες και Τούρκους οι 2 Όρμπαν της ΝΑ Ευρώπης. Γυρίστε τους την πλάτη.

Σε κατάσταση υστερίας έχουν πλέον περιέλθει οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο όσων ξεπλένουν την πασιφανή επιθετική πολιτική της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδος, εξομοιώνοντας τον επιτιθέμενο με τον αμυνόμενο.

 

Μιλώντας στο podcast του τμήματος πολιτικών ειδήσεων του documento εκδήλωσε το παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος του λέγοντας πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ίδιοι και χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη ως Όρμπαν της νοτιοανατολικής Ευρώπης που πουλάει όξυνση για μεταξωτές κορδέλες και εξοπλιστικά και δήθεν ασφάλεια:

 

«Ο Ερντογάν μας απειλεί λένε και ξαναλένε στις εκπομπές τους. Να πούμε για τα ελληνοτουρκικά, να τα ξεχάσουμε όλα και να τρέχουμε τώρα πίσω από τις ύβρεις του Ερντογάν. Χέρι χέρι, θα σας το πω όσο πιο χοντρά μπορώ μπας και το καταλάβετε. Χέρι χέρι κοροϊδεύουν Έλληνες και Τούρκους οι δύο Όρμπαν της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πουλάνε όξυνση για μεταξωτές κορδέλες και εξοπλιστικά και ασφάλεια δήθεν. Φάτε μάτια ψάρια».

 

Και συμπλήρωσε διανθίζοντας το λόγο του με τα γνωστά τσιτάτα των επιλεκτικών αριστερών αντιπολεμικών κινημάτων:

 

«Λοιπόν ακούστε, γυρίστε τους την πλάτη, βγείτε στους δρόμους. Υποχρέωση της αριστεράς και της κοινωνίας όπου γης είναι ένα ρωμαλέο αντοπολεμικό κίνημα».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3204943659771273