Χατζηθεοδώρου - Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Βοηθήσαμε κανάλι να ανοίξει για να ακουστούμε

Κυνικές αποκαλύψεις έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου ο οποίος απροκάλυπτα δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη βοηθώντας τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και τους ιδιοκτήτες του ώστε το κανάλι να επανέλθει σε λειτουργία με σκοπό να προπαγανδίζονται οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και να ακούγεται η φωνή του κόμματος.

 

Κατά την επικοινωνία που είχε με τον παρουσιαστή της μεσημεριανής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Next TV, ομολόγησε με απόλυτη φυσικότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαμεσολάβησε να επαναλειτουργήσει τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ώστε να προβάλλονται οι θέσεις του κόμματος.

 

Ακολούθησε ο αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του παρουσιαστή της εκπομπής:

 

Χατζηθεοδώρου: -Όλα με βολεύουν, δεν έχω τίποτα να κρύψω.

 

Παρουσιαστής: -Έ τώρα, το κανάλι έξι οχτώ μήνες κλεισμένο, εσείς το ανοίξατε. Σας παρακαλώ τώρα, 'ντάξει. Και εισπράττει ο Ζεϊμπέκ.

 

Χατζηθεοδώρου: -Βοσκοτόπια δεν είχαμε. Το ότι εμείς μπορεί να βοηθήσαμε ένα κανάλι γιατί έπρεπε για να μπορέσουμε να ακουστούμε και να περάσουμε, να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο ένα έργο. Και ξέρετε κάτι; Το κανάλι δεν ήταν δικό μας, δεν το πληρώσαμε εμείς το κανάλι. Βοηθήσαμε να ανοίξει ένα κανάλι, πράγματι. Τί σημαίνει αυτό; Βλέπετε λοιπόν το κανάλι αυτό τώρα ή ο ιδιοκτήτης του να μας υποστηρίζει ιδιαίτερα; Νομίζω ότι είμαστε μια μικρή πόλη.

 

Παρουσιαστής: -Έ καλά τώρα, τί να σας υποστηρίξει τώρα; Εδώ φτάσαμε στο σημείο να χαρακτηριστεί από τον Φανουράκη τώρα αριβίστας ο Ζεϊμπέκ. Εγώ είμαι στα δικαστήρια με τον Ζεϊμπέκ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/835924973748666