Χρηστίδου: Δίνετε χρήματα σε εξοπλισμούς για να πουλήσετε φούμαρα στο ακροδεξιό ακροατήριο σας

Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου του υφυπουργείου Αθλητισμού με τίτλο «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και άλλες διατάξεις».

 

Η κα, Χρηστίδου τόνισε πως χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για να στηριχθεί ο ερασιτεχνικός καθώς και ο επαγγελματικός αθλητισμός αλλά υποστήριξε πως η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει χρήματα σε εξοπλισμούς για να πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες στο ακροδεξιό ακροατήριό της.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συγκεκριμένα:

 

«Και είναι κάτι που τόσο ο ερασιτεχνικός όσο και ο επαγγελματικός αθλητισμός χρειάζονται άμεσα για να αναπνεύσουν. Και τί είναι αυτό; Σημαντική οικονομική ενίσχυση κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Με χρήματα μόνο σε κανάλια, με χρήματα μόνο σε σεμινάρια Σκοιλ Ελικικού, με χρήματα μόνο σε εξοπλισμούς για να πουλήσετε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες στο ακροδεξιό ακροατήριό σας, δεν πάει μπροστά η χώρα.» 

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/321642955783270