Η απάντηση Κούλογλου στην επίθεση που δέχτηκε από τον Πολάκη

Δεν άφησε το γάντι να πέσει κάτω ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε μεταξύ άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή το άρθρο του στον ιστότοπο tvxs.gr με τίτλο "ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα".

 

Λάβρος εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook του επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του κ. Κούλογλου διότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο συγκεκριμένο άρθρο ότι η τετράωρη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έβγαλε κάποια είδηση.

 

Ο κ. Κούλογλου δεν άφησε αυτήν την επίθεση αναπάντητη και φρόντισε να παραδώσει το μήνυμα στους πάντες κατά την συνέντευξη που παρεχώρησε στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

 

Ερωτηθείς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τους παρουσιαστές της εκπομπής να σχολιάσει τα δηκτικά σχόλια του Παύλου Πολάκη εναντίον του, απάντησε με νόημα, χαμογελώντας συνεχώς:

 

«Είμαι εμβολιασμένος, από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος. Καταλαβαίνετε τί εννοώ.»

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τις αναρτήσεις του κυρίου Πολάκη στο Facebook. Κοιτάξτε, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα.»

 

Όταν ερωτήθηκε αν ο Παύλος Πολάκης απωθεί τους κεντρώους ψηφοφόρους, ο κ. Κούλογλου δήλωσε χωρίς περιστροφές πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι πολύ καλός να διεξάγει προεκλογική εκστρατεία, αλλά των άλλων κομμάτων:

 

«Ο κύριος Πολάκης δε νομίζω να είναι το κατάλληλο εργαλείο για να προσεγγίσει κανείς κεντρώους ψηφοφόρους. Ο κύριος Πολάκης είναι καλός για να κάνει προεκλογική εκστρατεία, αλλά των άλλων κομμάτων.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1034547414023641