Η απίστευτη τάπα Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τους εμβολιασμούς στη Γερμανία

Για μία εισέτι φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησε μιλώντας στη Βουλή να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό με ψευδή επιχειρήματα.

 

Κατά την ομιλία του στην σημερινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία του κορονοϊου, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα έπρεπε να προαγοράσει εμβόλια, όπως έκανε η Γερμανία.

 

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε συγκεκριμένα:

 

«Αυτό το οποίο κάνατε ήταν να με χλευάσετε και να βγάλετε μια ανακοίνωση ότι δεν μπορεί να είμαστε τόσο αντιευρωπαϊστές που συζητάμε για εναλλακτικές πηγές όταν οι ίδια η Γερμανία το έκανε πρώτη. Η ίδια η Γερμανία το 'κανε πρώτη. Τί έκανε πρώτη; Θα το αναζητήσετε.»

 

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινώντας τον ακόλουθο διάλογο:

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι έκανε, τί έκανε;

 

Αλέξης Τσίπρας: Αγόρασε, προαγόρασε απ' την Pfizer, αυτό έκανε.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από πού προκύπτει αυτό;

 

Αλέξης Τσίπρας: Να το αναζητήσετε και θα το βρείτε. Θα το αναζητήσετε και θα το βρείτε. Εσείς τί λέτε αυτήν την στιγμή στους Έλληνες πολίτες; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα λέτε.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για αυτό είναι πίσω μας; Σε επίπεδο εμβολιασμού, γιατί αγόρασε από τη Pfizer. Για αυτό είναι πίσω μας, γιατί αγόρασε από τη Pfizer.

 

Αλέξης Τσίπρας: Ελάτε να δείτε ποιες χώρες, φέρτε μου σας παρακαλώ λίγο, ποιες χώρες είναι μπροστά από εμάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξέρετε; Η Αυστρία είναι μπροστά από εμάς; Η Ουγγαρία είναι μπροστά από εμάς; Είναι. Γιατί είναι;  

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Γερμανία πού είναι;

 

Αλέξης Τσίπρας: Η Γερμανία, ντάξει...

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/530315594622265