Η απίστευτη τάπα Βασιλακόπουλου στις αιτιάσεις Μαυραγάνη για το εμβόλιο

Εντείνεται ο δημόσιος διάλογος αναφορικώς με το εμβόλιο κατά του κορονοιού κατά τον οποίο υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι μια δυνητική μέθοδος αποθήκευσης πληροφοριών στο ανθρώπινο σώμα και αλλαγής του γονιδιακού κώδικα του ανθρώπου.

 

Μία τέτοια συζήτηση διεξήχθηκε στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA μεταξύ του πρώην υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Νίκου Μαυραγάνη και του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

 

Αναπτύσσοντας ο κ. Μαυραγάνης την επιχειρηματολογία του εναντίον του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού δήλωσε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να ψηφίσει δύο διατάξεις που θα εξασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχει μηχανισμός αποθήκευσης πληροφοριών στον άνθρωπο καθώς και γενετική τροποποίηση του γονιδιακού κώδικα.

 

Ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπoστήριξε τα ακόλουθα:

 

«Η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική πολιτεία μπορεί αύριο το πρωί να ψηφίσει με δύο διατάξεις της ότι δε θα υπάρχει συνδυασμός εμβολίου με μηχανισμό αποθήκευσης μέσα στον άνθρωπο ή γενετική τροποποίηση του γονιδιακού κώδικα του ανθρώπου. Δύο πράγματα πολύ απλά. Γιατί δεν το κάνει αυτό;»

 

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την άμεση και εντονότατη αντίδραση του κ. Βασιλακόπουλου ο οποίος τόνισε πως είναι αδύνατον το RNA να ενσωματωθεί στο DNA, λέγοντας τα εξής:

 

«Η έλλειψη γνώσης δημιουργεί παραπληροφόρηση. Το εμβόλιο που θα γίνει είναι εμβόλιο RNA. Το γενετικό υλικό του ανθρώπου είναι DNA. Ο άνθρωπος έχει ένζυμα να μετατρέψει μόνο το DNA σε RNA, ποτέ το αντίστροφο. Δεν μπορώ να ενσωματώσω RNA σε DNA.»

 

Ο κ. Βασιλακόπουλος μάλιστα προσέθεσε:

 

«Το να ρωτάμε λοιπόν ένα νομικό όσο έγκριτος και αν είναι όπως ο κύριος Μαυραγάνης, αν δεν κάνω λάθος είναι νομικός, αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνεται το εμβόλιο, αν είναι ή δεν είναι ασφαλές, με ξεπερνάει σαν άνθρωπο λογικά σκεπτόμενο. Είναι σαν εμένα να με ρωτάτε πόσα σίδερα χρειάζεται για να χτίσω έναν ουρανοξύστη. Δεν μπορώ να ξέρω, η απάντησις είναι απλή.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/962569574271536