Η επική τάπα Άδωνι στον Τζανακόπουλο για την επένδυση στο Ελληνικό

Σφοδρή σύγκρουση υπήρξε στην ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο, με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τον υψομετρικό συντελεστή δόμησης στο Ελληνικό.

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος άφησε σαφείς αιχμές ότι η κυβέρνηση θέλει να κατεδαφίσει κάποια κτήρια στο Ελληνικό και να ληφθούν κάποιες φωτογραφίες, ώστε να πείσει την κοινή γνώμη και τους επενδυτές ότι ξεκίνησαν τα έργα στο Ελληνικό.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε τα εξής:

 

«Έρχεται λοιπόν σήμερα ο κύριος Γεωργιάδης και μας λέει για την καθοδηγητική του ιδέα πίσω από αυτήν την τρποπολογία. Να μπουν πέντε μπουλντόζες, να ρίξουν δυο αυθαίρετα, να πάρουμε τρεις φωτογραφίες και να αναδείξουμε στην ελληνική κοινή γνώμη και στους επενδυτές "Να, ξεκίνησαν τα έργα για το Ελληνικό.»

 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Τζανακόπουλου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είπε πως αν η κυβέρνηση ήθελε να κοροϊδέψει την κοινή γνώμη, θα μπορούσε απλώς να κάνει ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να φτιάξει μερικούς μουσαμάδες με μπουλντόζες, όπως έγινε στο μετρό της Θεσσαλονίκης.

 

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη είναι η ακόλουθη:

 

«Ξέρετε, αν εμείς θέλαμε να κοροϊδέψουμε την κοινή γνώμη όπως περίπου υπονοήσατε, είχαμε πάλι μια εφαρμοσμένη λύση από την κυβέρνησή σας. Μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ωραίους μουσαμάδες με μπουλντόζες στο Ελληνικό, να πάμε όλοι με τους μουσαμάδες, να βγούμε φωτογραφίες, εάν θέλουμε να κουνιόμαστε να μπούμε σε ένα φορτηγό και να κουνιόμαστε γύρω γύρω και να είναι οι φωτογραφίες από μέσα, για να κάνουμε δήθεν ότι κουνιόμαστε και να παρουσιάσουμε τις δήθεν μπουλντόζες στο Ελληνικό. Δηλαδή αυτό που κάνατε εσείς στο μετρό της Θεσσαλονίκης.»

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2541370189475420/