Η ΟΛΜΕ τώρα λέει ότι δεν είπε να μη γίνει τηλεκπαίδευση!

Πλήρης σύγχυση επικρατεί στους κόλπους της ομοσπονδίας λειτουργών μέσης εκπαίδευσης σχετικώς με το χρόνο που θα έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 

Έπειτα από τη χθεσινή δήλωση του γραμματέα του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών, Νίκου Παπαχρήστου ο οποίος ζήτησε να παραταθούν οι διακοπές κατά δύο εβδομάδες χωρίς την παράλληση διεξαγωγή τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές, σήμερα παρενέβη ο πρόεδρος  της ομοσπονδίας λειτουργών μέσης εκπαίδευσης, Θεόδωρος Τσούχλος ο οποίος εξέφρασε μία εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από αυτή του γραμματέα.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την τοποθέτηση του γραμματέα των συνδικαλιστών των εκπαιδευτικών, υποστηρίζοντας ότι ούτε ήθελαν να κλείσουν τα σχολεία, ούτε να κάνουν διακοπές όπως ήθελαν μερικοί αλλά να διδάξουν τους μαθητές μέσω της τηλεκπαίδευσης:

 

«Θα μπορούσαμε λοιπόν επειδή φτάναμε στην κορύφωση γύρω στις 10 με 17 Ιανουαρίου να, όχι να κλείσουμε τα σχολεία, ούτε να πάμε διακοπές, ούτε να καθήσουμε όπως υποστηρίζουν μερικοί, να κάνουμε την τηλεκπαίδευση. Το σχέδιο της ΟΛΜΕ ήταν καλύτερο.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/316401017038243