Ηλιόπουλος: Ο βασικός μισθός έπρεπε να ήταν ήδη 751 ευρώ

Κάποιος θα πρέπει να αρχίσει να ενημερώνει επισταμένως τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, ώστε να σταματήσει να υπόσχεται όσα υπόσχοταν σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο του 2015.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος με επίσημη ανακοίνωση επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως ο κατώτατος μισθός θα έπρεπε σήμερα ήδη να βρίσκεται στο επίπεδο των 751 ευρώ και όλοι να συζητούν την αυξησή του στα 800, όπως έχει ρητώς δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αυτή είναι η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που χάρισε άφθονο γέλιο:

 

«Ο κατώτατος μισθός θα έπρεπε ήδη να είναι στα 751 και σήμερα να συζητάμε την αύξηση του στα 800 ευρώ, όπως έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.»

 

Εάν απλώς ο κ. Ηλιόπουλος είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στον σύντροφό του Πάνο Σκουρλέτη, θα είχε διαπιστώσει πως στις 7 Απριλίου 2015 ο κ. Σκουρλέτης είχε δεσμευτεί κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, πως πριν το καλοκαίρι του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είχε δρομολογήσει την αύξηση του κατωτάτου μισθού στα 751 ευρώ, με την αύξηση να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2016.

 

Η στιχομυθία που έλαβε χώρα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και των παρουσιαστών της εκπομπής είναι άκρως αποκαλυπτική αναφορικώς με την αξιοπιστία των υποσχέσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ:

 

Σκουρλέτης: Τρία πράγματα εμείς είχαμε εξαγγείλει και υλοποιούμε μέχρι τον Ιούνιο. Δηλαδή μεσ' στο χρονικό διάστημα αυτής της τετραμηνίας. Το ένα αφορά τον κατώτατο μισθό.

 

Παρουσιαστής: Το οποίο θα αρχίσετε την κουβέντα την Τετάρτη και ελπίζετε να το φέρετε σχετικά γρήγορα;

 

Σκουρλέτης: Βέβαια, βέβαια.

 

Παρουσιαστής: Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι θα...;

 

Σκουρλέτης: Ποιό μέχρι το καλοκαίρι; Μέχρι το καλοκαίρι λέτε αργά.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/327789299054151