Καφαντάρη: Δεν ασχολούμαστε με τις καταγγελίες Καμμένου, έχουν περάσει χρόνια και εμείς πάμε μπροστά

Μία εξαιρετικώς ενδιαφέρουσα εξήγηση έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη αναφορικώς με την καταγγελία του πρώην κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε δημοσίως πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγόρασε τους βουλευτές του ώστε να υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης της Βουλής, της ζητήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής να απαντήσει στο ερώτημα που θέτει επί τρίτη ημέρα η Νέα Δημοκρατία, η οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση όσον αφορά την καταγγελία του Πάνου Καμμένου για εξαγορά των βουλευτών του από τον πρώην συγκυβερνήτη του.

 

Η κα. Καφαντάρη δήλωσε πως δε θέλει να μπει σε τέτοιου είδους συζητήσεις και πως δεν ασχολούνται πλέον με τέτοια ζητήματα γιατί έχουν περάσει χρόνια και στον ΣΥΡΙΖΑ πάνε μπροστά:

 

«Τώρα με συγχωρείτε, εγώ σε αυτά δεν μπαίνω. Επιτρέψτε μου, ο καθένας ό,τι θυμάται... Τέλος πάντων. Εεεε, δεν ασχολούμαστε μ' αυτά, έχουν περάσει χρόνια, πάμε μπροστά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έβγαλε τη χώρα απ' τα Μνημόνια και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Υπήρχαν ζητήματα, σαφώς, έτσι; Αλλά το αποτέλεσμα μετράει.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/880935022555447