Καφαντάρη: Η ΝΔ απέτυχε να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και προσπαθούμε να το κάνουμε εμείς

Ένας ενδιαφέρον διάλογος έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού OPEN μεταξύ του παρουσιαστή της εκπομπής και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη.

 

Η κα. Καφαντάρη αφού υποστήριξε ότι υπάρχει κόσμος που δεν εμβολιάζεται λόγω φόβου και ελλείψεως ενημερώσεως, τόνισε πως αυτός ο κόσμος θα πρέπει να πειστεί με τον ενδεδειγμένο επιστημονικό τρόπο.

 

Καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί σύμφωνα με την ίδια απέτυχε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τον ρόλο της ενημέρωσης των πολιτών όσον αφορά την ανάγκη εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς τα πάει συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τον εμβολιασμό, η αμηχανία της βουλευτού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν χαρακτηριστική.

 

Αυτός είναι ο διάλογος που έγινε μεταξύ του παρουσιαστή της εκπομπής και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

 

Καφαντάρη: -Ότι υπάρχει ένα ποσοστό το οποίο φοβάται, το οποίο έχει ενδοιασμούς, δεν έχει σωστή ενημέρωση, σαφώς υπάρχει. Αυτό το ποσοστό πρέπει να βρούμε τρόπο επιστημονικό να τον πείσουμε τον κόσμο.

 

Παρουσιαστής: -Έ αυτό δεν προσπαθούν να κάνουν όμως;

 

Καφαντάρη: -Και σε αυτή την κατεύθυνση, την στιγμή που απέτυχε η Νέα Δημοκρατία, προσπαθούμε να το κάνουμε εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ, να πειστεί ο κόσμος ότι πρέπει να εμβολιαστεί. Αλλά όχι μόνο.

 

Παρουσιαστής: -Και πώς πάτε;

 

Καφαντάρη: -Τί είπατε;

 

Παρουσιαστής: -Πώς τα πάτε;

 

Καφαντάρη: -Τί πώς τα πάμε; Αυτό επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/217169470431151