Κακλαμανάκης: Ο Βασιλειάδης μου είπε: "Δε θέλω να ξέρω"

Ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Νίκος Κακλαμανάκης προχώρησε εκ νέου σε καταγγελίες μετά τον σάλο που προκλήθηκε κατόπιν των αποκαλύψεων της ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου οι οποίες συντάραξαν τον κόσμο του αθλητισμού.

 

Ο κ. Κακλαμανάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας της τηλεόρασης επανέλαβε όσα είχε δημοσίως καταγγείλει στις 11 Νοεμβρίου 2019 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τον αθλητισμό. Δήλωσε πως είχε ενημερώσει τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικώς με τα τεκτενόμενα στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, τις απειλές κατά της ζωής του και πως δεν υπάρχει υγιής διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ελέγχος κατά των φαινομένων κατάχρησης και υπεξαίρεσης. Η απάντηση του τότε υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ήταν αποστομωτική: «Δε θέλω να ξέρω.»

 

Ο κ. Κακλαμανάκης δήλωσε τα εξής συνταρακτικά στη δημόσια τηλεόραση:

 

«Για το θέμα της δε της απειλής της ζωής μου για το συγκεκριμένο συμβάν είχα ενημερώσει και τον κύριο Βασιλειάδη σε συνάντηση και μου είχε πει "Εγώ δε θέλω να ξέρω και ούτε θέλω να αναφέρεις κάτι για την Ομοσπονδία ξανά ούτε δημόσια, ούτε σε εμένα προσωπικά, αν θέλεις το δίκαιό σου αίτημα να προπονείς απρόσκοπτα να γίνει πραγματικότητα."

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/411604010053047