Καπραβέλος: Κανένας εμβολιασμένος δεν νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, όσοι έχασαν τη ζωή τους ήταν ανεμβολίαστοι

Ηχηρότατο μήνυμα απέστειλε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος σε όσους παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια με τα εμβόλια και τον εμβολιασμό του πληθυσμού, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των Ελλήνων πολιτών.

 

Ο κ. Καπραβέλος κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ανέφερε πως κανένας εμβολιασμένος δεν εισήλθε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και πως όσοι νοσηλεύονται εκεί είναι όλοι τους ανεμβολίαστοι.

 

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου δήλωσε συγκεκριμένως:

 

«To ελπιδοφόρο λοιπόν μήνυμα είναι ότι κανένας εμβολιασμένος δεν νοσηλεύτηκε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και δεν έχασε τη ζωή του.»

 

Στην ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής αν οι άνθρωποι που νοσηλεύονται αυτήν την στιγμή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκης είναι ανεμβολίαστοι, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσοκομείου απάντησε με νόημα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους βάζουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες πάνω από την υγεία των πολιτών:

 

«Όλοι, όλοι, όλοι κύριε Οικονόμου. Όλοι οι οποίοι νοσηλεύτηκαν στο Παπανικολάου ήταν ανεμβολίαστοι, αυτοί που 'χάσαν τη ζωή τους ήταν ανεμβολιάστοι. Κανένας εμβολιασμένος με δύο δόσεις δεν εισήλθε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και δεν έχασε τη ζωή του.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/327466832211112