Καραγιάννη: Δεν έχει πει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εμβολιαστούν όλοι

Θύμα της διγλωσσίας του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως έπεσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Καραγιάννη.

 

Η κα. Καραγιάννη μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, επιχείρησε να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες δηλώνοντας πως ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει να μην εμβολιαστούν όλοι:

 

«Λοιπόν, δεν πρέπει να δίνουμε λάθος μήνυμα στον κόσμο, η πανδημία μας αφορά όλους, πρέπει όλοι να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, ναι, και δεν έχει πει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι αντίθετο.»

 

«Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας» υπενθύμισε στην κα. Καραγιάννη ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, πως λέει ακριβώς τα αντίθετα σχετικώς με τον εμβολιασμό, από όσα η ίδια ισχυρίζεται.

 

Μετά από μερικές στιγμές αμηχανίας, η απάντηση της αναπληρώτριας εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε κανέναν:

 

«Δεν έχει πει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και σε πολλά από αυτά τα οποίθα έχει πει... Μην πετάτε πάλι την μπάλα στην εξέδρα. Θέλετε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση; Θέλετε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση; Δε θέλετε προφανώς αλλά εγώ θα επιμείνω να την κάνουμε.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/624505878976447