Κατρούγκαλος: Δε διερευνήσαμε καταγγελίες υποκλοπών επί ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία

Μία εξαιρετικώς ενδιαφέρουσα δικαιολογία έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος όσον αφορά το λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δε διερεύνησε τις επώνυμες καταγγελίες πολιτικών για πλήθος των υποκλοπών.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ο βουλευτής ερωτήθηκε από δημοσιογράφο που συμμετείχε στην συζήτηση αν ως μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την ίδια ευθιξία και τον ίδιο ζήλο για τη διαλεύκανση καταγγελιών υποκλοπών και αν θυμάται να υπήρξε έστω και μία διερεύνηση των επωνύμων καταγγελιών από πρώην συντρόφους του κ. Κατρούγκαλου για υποκλοπές, όπως επίσης και από το ΚΚΕ.

 

Η απάντηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως φανερώνει τον πολιτικό αμοραλισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε πως ο λόγος που δε διερευνήθηκαν οι συγκεκριμένες καταγγελίες υποκλοπών όσο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ήταν διότι δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία:

 

«Κύριε Ζαχαρέ είναι αυταπόδεικτο ότι το γεγονός ότι μιλάμε για αυτό το θέμα Αυγουστιάτικα και δε μιλάγαμε ανάλογα την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται γιατί τώρα υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ενώ δεν υπήρχαν ανάλογα την περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/461620965962696