Κατρούγκαλος: Μία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν κάνει εκλογές με την κρίση Ερντογάν, εμείς όμως τις ζητάμε

Στη δήλωση ότι μία υπεύθυνη κυβέρνηση δε θα έκανε πρόωρες εθνικές εκλογές εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ερωτηθείς αν πρέπει να πραγματοποιηθούν πρόωρες εθνικές εκλογές εν μέσω έντασης στις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, υποστήριξε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως μία υπεύθυνη κυβέρνηση δε θα χρησιμοποιούσε ποτέ κάτι τόσο σοβαρό ώστε να αποκομίσει πολιτικά οφέλη:

 

«Μία υπεύθυνη κυβέρνηση, μια υπεύθυνη κυβέρνηση δεν το κάνει. Η απάντησή μου είναι ότι μια ανεύθυνη κυβέρνηση όπως αυτή που θεωρώ ότι είναι του κυρίου Μητσοτάκη, μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ρητορική Ερντογάν για να έχει ένα πρόσθετο επιχείρημα.»

 

«Άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δε ζητάει εκλογές εν μέσω ελληνοτουρκικής έντασης» αναρωτήθηκε δημοσιογράφος ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση, απευθυνόμενος στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

«Εμείς ζητάμε εκλογές γιατί θεωρούμε ότι η κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα σ' όλα τα επίπεδα» απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος, δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως η υπεύθυνη πολιτική στάση και η άρνηση της καταφυγής στη δημαγωγία και στα πρόσκαιρα μικροπολιτικά οφέλη εις βάρος της χώρας δε βρίσκουν εφαρμογή στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/701210814290620