Κι άλλος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προβληματισμένος για την υπόθεση της Σ. Αραβίας

"Εκτός γραμμής" για το θέμα των βλημάτων ο Σάκης Παπαδόπουλος

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι εκτός γραμμής και δεν έκρυψε την εκτίμησή του ότι υπάρχει προβληματισμός γύρω από το ρόλο του μεσάζοντα για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και του Πάνου Καμμένου, η οποία συζητείται στη Βουλή.

 

«Εδώ δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι μαύρο το χρήμα για τον μεσάζοντα και αν υπήρξε», διευκρίνισε ενώ απαντώντας για το αν «φοβάται» πως είναι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση, είπε μονολεκτικά «Φοβάμαι» και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να μην έχουμε μια περίπτωση στην οποία οι μεσάζοντες έχουν παίξει τον ρόλο που βλέπαμε να παίζουν παλιά...»

«Θα με ικανοποιούσε να αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στις διακρατικές σχέσεις με την Σαουδική Αραβία»,είπε ο Σ. Ππαπαδόπουλος, «γι' αυτό το πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα θέλω να ακούσω όλες τις εκδοχές», χρησιμοποιώντας και το απόφθεγμα του Πλάτωνα, «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» (Να μην κρίνεις προτού ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών).

 

Η «ηθική πλευρά της κυβέρνησης» είναι πολύ σημαντική και θέλαμε να μην υπάρχει καμία αφορμή στο συγκεκριμένο τομέα. «Είναι μείζον ζήτημα και ελπίζω να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα», πρόσθεσε και τόνισε: «Ελπίζω οι σκιές να σβήσουν με επιχειρήματα».   

 

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: