Κωλοτούμπα Ξανθού σε 4 λεπτά για το ποιος τελικά πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για την πανδημία

Είναι άνευ ορίων η πολιτική σπέκουλα σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος των Ελλήνων πολιτών σε κάθε πτυχή που αφορά την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας.

 

Επιχειρώντας να προσκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη δε διστάζουν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να χρησιμοποιούν τα ακριβώς αντίθετα επιχειρήματα από αυτά που υποτίθεται τεκμηριώνουν τις θέσεις τους.

 

Ένα κλασικό παράδειγμα αυτής της ευτελούς πολιτικής πρακτικής αποτελεί και η συνέντευξη που παρεχώρησε ο πρώην υπουργός Υγείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

 

Ο κ. Ξανθός κατά τη διάρκεα της παρουσίας του στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, καυτηρίασε στην αρχή τη θέση της κυβέρνησης να συμβουλεύεται τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων σχετικώς με την πανδημία του κορονοϊού αλλά η ίδια να παίρνει τις τελικές αποφάσεις, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως πιο προσβλητκή και ωμή τοποθέτηση δεν έχει ξαναακούσει:

 

«Πιο προσβλητική τοποθέτηση κατά την άποψή μου απένταντι στον πολιτικό κόσμο με τόσο έτσι, ωμό τρόπο, δεν έχω ξαναακούσει.»

 

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από αυτή τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως η Πολιτεία ακούγοντας τη γνωμοδότηση των ειδικών επιστημόνων, οφείλει να πάρει τις τελικές αποφάσεις:

 

«Πρέπει ο κόσμος να εμπιστευτεί τον επιστημονικό λόγο, τις εισηγήσεις, την τεκμηριωμένη γνωμοδότηση προς την Πολιτεία η οποία βεβαίως οφείλει να πάρει τις τελικές αποφάσεις, η υπεύθυνη κυβέρνηση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/625579695461828