Κωλοτούμπες Θεοχαρόπουλου για τους πλειστηριασμούς επί ΣΥΡΙΖΑ

Η ευαισθησία του Θανάση Θεοχαρόπουλου για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας μεταβάλλεται αναλόγως σε ποιο κόμμα βρίσκεται.

 

Ως διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία του στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, διαλαλεί προς κάθε κατεύθυνση πως η προστασία της πρώτης κατοικίας ήταν εξασφαλισμένη καθ' όλη την περίοδο της διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και πως σήμερα η αστυνομία αντί να προστατεύει τους πολίτες, λαμβάνει μέρος στη διαδικασία εξώσεως:

 

«Η προστασία της πρώτης κατοικίας υπήρχε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εγώ τη Δευτέρα το πρωί ήμουνα στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, οπότε έζησα όλη την κατάσταση την ώρα που συνέβαινε και ζήσαμε την κοινωνική αθλιότητα και αγριότητα που μπορεί να υπάρξει αυτήν την στιγμή επί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα 'χουμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι. Τέτοιες εικόνες με το να πετάνε έξω τους ανθρώπους με απίστευτες συμπεριφορές δικαστικών επιμελητών και η αστυνομία αντί να προστατεύει τον πολίτη όπως είναι ο ρόλος της να κάνει αυτά τα οποία κάνει, δεν τα 'χουμε ξαναζήσει».

 

Ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατακεραύνωνε στη Βουλή την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως θα έπρεπε να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την προστασία της πρώτης κατοικίας:

 

«Αντί να δοθεί το σήμα προστασίας της πρώτης κατοικίας, να νομοθετήσουμε επιπρόσθετα, να καλύψουμε όλα τα κενά που υπάρχουν».

 

Ερωτηθείς το 2017 στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ να σχολιάσει τα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων μέσα στο δικαστήριο εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους οποίους θέσπισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος καυτηρίαζε το γεγονός ότι μία κυβέρνηση της αριστεράς από το σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" κατέληξε να βάζει τα ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα σε κλειστούς χωρους:

 

«Εδώ είναι η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε στην εξουσία με λαϊκισμό, θυμάστε, "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και αυτήν την στιγμή όχι μόνο κάνει πλειστηριασμούς και ηλεκτρονικούς αλλά βάζει και τα ΜΑΤ μέσα σε κλειστούς χωρους να ρίχνουν δακρυγόνα. Απαράδεκτα πράγματα. Όταν βλέπω πρωτοφανή γεγονότα μέσα σε κλειστούς χώρους, να υπάρχουν δακρυγόνα από μία κυβέρνηση της αριστεράς είναι κάτι το οποίο με θλίβει».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/690221169359396