Κωνσταντίνου (ΚΕΕΡΦΑ): Να απελαθεί ο Μητσοτάκης, οι πρόσφυγες για εμάς είναι καλοδεχούμενοι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, επανέλαβε για ακόμη μία φορά τη θέση του πως πρέπει να απελαθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός από την Ελλάδα.

 

Ο κ. Κωνσταντίνου βρέθηκε στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, σε συγκέντρωση η οποία διοργανώθηκε από το ΚΕΕΡΦΑ και έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση λέγοντας τα ακόλουθα:

 

«Βρισκόμαστε εδώ στην πλατεία Σαπφούς για να στείλουμε ένα μήνυμα και στον Χρυσοχοΐδη και στον Μητσοτάκη ότι μετά την πυρκαγιά στη Μόρια για την οποία ευθύνεται η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης, δε θα ανεχθούμε νέα κλειστά στρατόπεδα, δε θα ανεχθούμε το μάντρωμα των προσφύγων στο Καρά Τεπέ. Η μόνη λύση είναι οι πρόσφυγες αυτήν την στιγμή να έχουν το δικαίωμα και να μετακινηθούν στην ενδοχώρα. Είναι να πάνε σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις και τις γειτονιές μας, είναι να έχουν σπίτια. Πρέπει να μπει ένα τέλος στις ρατσιστικές πολιτικές και να σταματήσουν κι όλες οι κραυγές για απελάσεις. Αν χρειάζεται να απελαθεί κάποιος, πρέπει να απελαθεί ο Μητσοτάκης διότι οι πρόσφυγες για εμάς είναι καλοδεχούμενοι.»

 

Δείτε το video: 

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=749624055615174&extid=rjsyXYEAAQdMmIih