Κωνσταντοπούλου: Το Documento δημοσίευσε καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων πριν αυτές δοθούν

Ως εντεταλμένο και συνεργάτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση Novartis και τον ρόλο που διαδραμάτισε ο δημοσιογράφος στην σκευωρία που στήθηκε γύρω από την εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

 

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παρεχώρησε στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επιφανές στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως συνεργάστηκε με την τότε κυβέρνηση και ότι με τη μεσολάβηση της τότε εισαγγελέως διαφθοράς επιχείρησε να αναδείξει την υπόθεση Novartis προς όφελος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:

 

«4 Φλεβάρη λοιπόν κυκλοφόρησε, 3 Φλεβάρη με ημερομηνία 4 Φλεβάρη, κυκλοφόρησε το Documento του κυρίου Βαξεβάνη το οποίο περιείχε ως αποκαλύψεις καταθέσεις μαρτύρων. Και μάλιστα προστατευομένων μαρτύρων και μάλιστα ανωνύμων. Καταθέσεις ενώπιον της Εισαγγελίας Διαφθοράς, της κυρίας Τουλουπάκη. Επρόκειτο, υποτίθεται για προστατευόμενα πρόσωπα και για άκρως μυστική διαδικασία.»

 

Και με δηκτικό τρόπο καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Κώστα Βαξεβάνη λέγοντας:

 

«Ποιό είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι πως όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα οι καταθέσεις αυτές δεν είχαν δοθεί. Δόθηκαν στην συνέχεια. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε από το Σάββατο 3 Φλεβάρη και οι καταθέσεις δόθηκαν -αν δόθηκαν- έφεραν πάντως ημερομηνία 4 Φλεβάρη, δηλαδή μετά την εκτύπωση της εφημερίδας.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1484096296483008516