Κοντονής: Δεν είχε καμιά δουλειά ο Τζανακόπουλος να πάει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Νέες αιχμές σε βάρος της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολούθησε σε μια σειρά από κρίσιμα πολιτικά ζητήματα, άφησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

 

Μεταξύ των άλλων αιχμές ο κ, Κοντονής καταδίκασε ευθέως τις ενέργειες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σττην υπόθεση Novartis λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν είχε καμμία δουλειά ο υπουργός Επικρατείας να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκείνο το πρωί».

 

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για το εάν γνώριζε ότι ο τότε υπουργός Επικρατείας και στενόνατος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα πήγαινε στον Άρειο Πάγο για να ενημερωθεί για την υπόθεση Novartis από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, απάντησε σκωπτικά:

 

«Όχι δεν το ήξερα, το έμαθα μετά και το διάβημά μου ήταν εντονότατο. Όχι, δεν είχε καμμία δουλειά ο υπουργός Επικρατείας να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκείνο το πρωί. Υπήρχε και υπουργός Δικαιοσύνης και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για αυτές τις επαφές.»

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε ρωτώντας πώς μπορεί να εξηγήσει την επίσκεψη του κ. Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με τον κ. Κοντονή να δίνει την εξής απάντηση:

 

«Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω και να την αιτιολογήσω.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1005179926574197