Κουρουμπλής: Μπορεί να ψήφισα το νόμο του 2003 που θεσμοθετούσε τα funds. Πού να θυμάμαι;

Δε θυμάται ο προσφάτως επανελθών στον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής αν το 2003 που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το νόμο για τα funds.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως επέστρεψε στον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα εξαιτίας της δημοσίας κατακραυγής που προκάλεσε η δήλωσή του στη Βουλή, ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι δολοφόνοι καθώς ευθύνονται για τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ μέχρι και σήμερα αρνείται να ανακαλέσει όσα είπε.

 

Κατά την παρουσία του στη βραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky, επιχείρησε να πατρονάρει τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία έκανε αναφορά για τη νομοθεσία όσον αφορά τη θεσμοθέτηση των funds, λέγοντάς της χαρακτηριστικώς: «Τουλάχιστον ξέρω ότι διαβάζετε, μην τα λέτε αυτά και εκτίθεστε. Το 2003 ψηφίστηκε ο νόμος».

 

Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την παρέμβαση του παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος τον ρώτησε αν το 2003 που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το νόμο για τα funds.

 

Η απάντηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αποτελεί μνημείο τραγέλαφου:

 

«Ποιος; Εγώ; Πού να θυμάμαι; Μπορεί να τον ψήφισα, μπορεί να τον ψήφισα, δεν είναι απίθανο. Αυτό τι σημαίνει;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/698582151607135