Κουρουμπλής: Να σώσεις και τους ανθρώπους και τα σπίτια

Γελοίο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την επιλογή της ζωής των ανθρώπων έναντι των περιουσιών.

 

Εξακολουθώντας στο ίδιο μοτίβο των τελευταίων ημερών, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε τις δηλώσεις αναφορικώς με τους νεκρούς και τις καταστραμμένες περιουσίες εξαιτίας των πυρκαγιών.

 

Κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky είχε έντονο διάλογο με έναν εκ των σχολιαστών της εκπομπής για το ζήτημα της πυρόσβεσης των περιαστικών δασών.

 

«Αγνοείτε και προσπερνάτε το γεγονός ότι όταν ένας άνθρωπος του καίγεται το σπίτι είναι ένας ζωντανός νεκρός. Είτε σας αρέσει είτε όχι» δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η απάντηση του δημοσιογράφου που συμμετείχε στην συζήτηση ήταν πως τότε πως θα έπρεπε να επιλέξουμε τους κανονικούς νεκρούς. Μια απάντηση που εξόργισε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή:

 

«Όχι, να επιλέξεις και τα δύο και να σώσεις και τους... Είναι γελοίο αυτό που λες, να επιλέξεις και τη διάσωση και την προστασία».

 

Το σύνδρομο της επιλεκτικής αμνησίας που σαρώνει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν δυνατόν να έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Παναγιώτη Κουρουμπλή όπως φάνηκε με τη δήλωσή του περί γελοίας επιλογής μεταξύ της διάσωσης των ανθρωπίνων ζωών και των περιουσιών.

 

Μία δήλωση που στρέφεται κατά του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι ευρισκόμενος στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, υποστήριξε πως αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η ανθρώπινη ζωή:

 

«Αυτό που προέχει δεν είναι τούτη την ώρα, όσο και αν για τον καθένα μας είναι ανεκτίμητο, η περιουσία, το σπίτι, το αυτοκίνητο. Αυτό που τούτη την ώρα έχει αξία μεγαλύτερη από κάθε άλλο και κάθε τι, είναι η ανθρώπινη ζωή. Οι περιουσίες, όλα όσα έχουνε μια υλική αξία, ξαναγίνονται. Οι ανθρώπινες ζωές είναι αυτές που δεν μπορούνε να ξαναγυρίσουνε».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/764299688028145