Κούρτοβικ: Οι συγγενείς των θυμάτων της 17Ν εξυβρίζουν τον Κουφοντίνα που τον λένε δολοφόνο

Δεν έχει σταματημό η σκύλευση των θυμάτων του αρχιδολοφόνου της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη από τους πάσης φύσεως υποστηρικτές του.

 

Την σκυτάλη αυτή τη φορά παρέλαβε η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία επιτέθηκε με σκαιό τρόπο κατά των συγγενών θυμάτων των αδίστακτων τρομοκρατών. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων της 17 Νοέμβρη αναφορικώς με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Η κα. Κούρτοβικ κατά την παρουσία στης στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του συλλόγου συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας, πολλοί εκ των οποίων είναι άμεσοι συγγενείς και των θυμάτων του ίδιου του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η κα. Κούρτοβικ με πρωτοφανή αναλγησία και αποθράσυνση, κατηγόρησε τους συγγενείς των θυμάτων του Κουφοντίνα πως τον υβρίζουν όταν τον λένε δολοφόνο.

 

Η συνήγορος του του αρχιδολοφόνου της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη χωρίς το παραμικρό ίχνος αιδούς δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Αν μου επιτρέπετε, η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, "δολοφόνο" τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμά του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική. Τα θύματα, η πολιτική αγωγή, οι παθίντες μιας υπόθεσης έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ως το σημείο που το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή. Από κει και πέρα τελειώνει ο ρόλος τους.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/206862714558710