Κριθαρίδης: Διασύρει τη χώρα μας στον ΟΗΕ ο Ερντογάν

Απολύτως αρραγές παραμένει το μέτωπο της κοινοβουλευτικής αριστεράς υπέρ της Τουρκίας και του Προέδρου της Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη ότι Ελλάδα διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, ισχυριζόμενος ότι το Ελληνικό Λιμενικό πνίγει μωρά στο Αιγαίο. Της αριστεράς που στις επόμενες εκλογές θέλει να δημιουργήσει προοδευτική διακυβέρνηση για να σώσει τη χώρα.

 

Ως χρήσιμος υποστηρικτής του πασιφανούς τουρκικού επιθετικού σχεδίου εναντίον της Ελλάδος, αυτήν τη φορά εμφανίστηκε ο εκπροσώπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, ο εκπροσώπος Τύπου του ΜέΡΑ25 ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής αν η Ελλάδα εργαλειοποιεί τους πρόσφυγες:

 

«Σαφώς και θρέφει κιόλας και θρέφει κιόλας ακριβώς το διασυρμό της χώρας μας, το διεθνή διασυρμό της χώρας μας από τον κύριο Ερντογάν όπως συνέβη και προχθές από το βήμα, έτσι, του ΟΗΕ» απάντησε το στέλεχος του ΜέΡΑ25.

 

Παρεμβαίνοντας η παρουσιάστρια της εκπομπής ζήτησε από τον κ. Κριθαρίδη να διευκρινίσει αν πιστεύει ότι δικαίως ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

 

Μην αφήνοντας κανένα περιθώριο παρερμηνείας ο εκπροσώπος Τύπου του ΜέΡΑ25 υποστήριξε πως η Ελλάδα δίνει δικαιολογίες ώστε να διασύρεται από τον Ταγίπ Ερντογάν και όχι μόνο:

 

«Εμείς λέμε ότι με τις πράξεις που διαπράττονται από τις ελληνικές αρχές και από τις ευρωπαϊκές για να μην το ξεχνάμε, στα σύνορά μας, θρέφεται αυτή ακριβώς, αυτός ο διασυρμός της χώρας μας απ' τον κύριο Ερντογάν και όχι μόνο απ' τον κύριο Ερντογάν».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/5442760172507579