Λαμπαδάς (Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ): Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τα τούβλα;

Ο Ευθύμιος Λαμπαδάς, ο οποίος εκπροσωπούσε τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος του κεντρικού συμβουλίου και υπεύθυνος Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε χωρίς περιστροφές πως πράξεις όπως αυτή που έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες με ομάδα ατόμων οι οποίοι με τη βοήθεια οικοδομικού συνεργείου προσπάθησαν να ανεγείρουν αυθαίρετο κτίσμα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δεν είναι καταδικαστέες.

 

Κατά την τηλεοπτική του παρουσία στην πρωινή εκπομπή του της δημόσιας τηλεόρασης είχε έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Στην ερώτηση του κ. Μαρινάκη αν πρέπει να επεμβαίνει η αστυνομία για αδικήματα όπως των ατόιμων που επιχείρησαν να χτίσουν μέσα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το μέλος του κεντρικού συμβουλίου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε απολύτως τις πράξεις τους.

 

Αυτός είναι ο διάλογος που έλαβε χώρα αναφορικώς με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανομία στα ελληνικά πανεπιστήμια:

 

Μαρινάκης: -Να επεμβαίνει η αστυνομία; Απαντήστε μου, στα πανεπιστήμια όταν υπάρχουν παράνομες πράξεις;

 

Λαμπαδάς: -Όταν υπάρχουν εγκλήματα κατά της ζωής, φυσικά και να παρεμβαίνει.

 

Μαρινάκης: -Κατά της ζωής... Τα τούβλα δηλαδή τί είναι; Μόνο όταν απειλείται η ζωή δηλαδή. Όταν χτίζονται να μην επεμβαίνει.

 

Λαμπαδάς: -Πλάκα μας κάνετε; Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε για τα τούβλα; Για έναν τοίχο που όφειλε να χτίσει η πρυτανεία και τελικά τον έχτισαν οι φοιτητές; Πλάκα μας κάνετε;

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1031679510999780