Μαρινάκης ισοπεδώνει Χριστουδουλάκη: Αν το ΚΙΝΑΛ βγει τρίτο, θα βγάλουμε Πρωθυπουργό, με ΑΣΕΠ;

Ένα από τα ερωτήματα των επομένων εθνικών εκλογών το οποίο αιωρείται στην πολιτική ατμόσφαιρα και το οποίο όλοι αναμένουν να απαντηθεί, είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, θα γίνει πρωθυπουργός αν το κόμμα του είναι τρίτο στις κάλπες.

 

Ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε στην συνέντευξη που παρεχώρησε στις 9 Σεπτεβρίου στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 ότι η αύξηση των ποσοστών του κόμματός του, ακόμη κι αν είναι τρίτο στις κάλπες, προσφέρει μεγαλύτερη νομιμοποίηση στον ίδιο να γίνει πρωθυπουργός από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ή του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που θα έχουν μειωθεί τα ποσοστά τους.

 

Αυτό ακριβώς το σκεπτικό ανέδειξε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη βραδυνή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Ο κ. Μαρινάκης απαντώντας στην παρέμβαση του Μανώλη Χριστοδουλάκη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε πως «Και αν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ θα έχεις τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό», αναρωτήθηκε πώς θα βγει ο Νίκος Ανδρουλάκης πρωθυπουργός αν το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα μετά τις εκλογές.

 

«Με ΑΣΕΠ;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/663698365450069