Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ): Περιμένετε πότε θα γίνει κάνα "επεισοδιάκι" στο Πανεπιστήμιο να το κάνετε σημαία

«Επεισοδιάκι» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου τον εγκλεισμό και την ομηρία την οποία έχει καταγγείλει ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης από φοιτητές και άτομα που δεν έχουν καμμία σχέση με το Πανεπιστήμιο.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7, δήλωσε πως ο ο υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αγγελος Συρίγος, έστησε πολιτική καριέρα από τότε που ομάδα τριών ατόμων του επιτέθηκε μέσα Πάντειο Πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Ο κ. Μάρκου συνεχίζοντας υποστήριξε πως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διώκει τα άτομα που σύμφωνα με τον Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης ήταν υπεύθυνα για την τετράωρη ομηρία του και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει αυτό.

 

«Μέχρι την επόμενη φορά που θα κλείσουν δηλαδή έναν Πρύτανη ή έναν Κοσμήτορα μέσα, αυτό εννοείτε» ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Καλά, εσείς περιμένετε τώρα, γνωστού προσανατολισμού, χωρίς να σας προσβάλλω, δεν είναι κρυφό, περιμένετε πότε θα γίνει ένα επεισοδιάκι στο Πανεπιστήμιο να το βγάλετε σημαία» ήταν η απάντηση του κ. Μάρκου.

 

Μάλιστα όταν ο συνομιλητής του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος του επισήμανε ότι χαρακτήρισε την στέρηση ελευθερίας του Κοσμήτορα στο γραφείο του ως επεισοδιάκι, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι αυτό είναι κάτι που το ισχυρίζεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πως ο ίδιος Κοσμήτορας δεν ενοχλήθηκε από την ομηρία του:

 

«Εσείς το λέτε αυτό, εσείς το λέτε αυτό, εσείς το λέτε αυτό. Ο ίδιος, ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε, ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://twitter.com/omadaalithias/status/1547538567014096896