Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ): Τί βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ που δικαιολογεί επέμβαση της αστυνομίας;

Συνεχίζοντας ο κ. Μάρκου το γαϊτανάκι που ξετυλίχθηκε μετά το ζήτημα που πρέκυψε στην Επιτροπή της Βουλής με την περίφημη δήλωσή του «καλά έκαναν», για το σπάσιμο της πόρτας του Οικονομικού Παναπιστημίου Αθηνών με αλυσοπρίονο, επανήλθε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

 

Πιο συγκεκριμένα επιχείρησε να υποβαθμίσει την ανακάλυψη των υλικών για βόμβες μολότοφ και των υπολοίπων αντικειμένων που βρέθηκαν στα υπόγεια του Οκονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τη φράση «Είδατε τί βρήκαν στους τρομοκράτες στη Γερμανία;», εννοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα ευρήματα που δημοσιοποίησε η αστυνομία δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να τεκμηριώνουν την απόφαση να κλείσει η σχολή καθώς και την παρέμβαση της αστυνομίας.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε: «Έχουμε φαινόμενα δυσρυθμίας στο πανεπιστήμιο που μέσα σε αυτά είναι και αυτά που δείχνετε τώρα και το αποδέχομαι πλήρως και έχουμε και φαινόμενα πολύ μεγαλύτερης δυσρυθμίας, σαν αυτά που δείχνουν τώρα την αστυνομία, που πάνε δήθεν να λύσουν το πρώτο φαινόμενο. Περί αυτών πρόκειται, περί ασύμμετρων αντιδράσεων».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/587920378616118/?t=0