Μαυραγάνης σε Βασιλακόπουλο: Είστε επιεικώς αδιάβαστος, πηγαίνετε και διαβάστε!

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύκτιας εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA μεταξύ του πρώην υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Νίκου Μαυραγάνη και του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

 

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που έχει αναδειχθεί στο δημόσιο διάλογο σχετικώς με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, την αναγκαιότητα και την ασφάλεια τους.

 

Ο κ. Βασιλακόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Μαυραγάνη είπε πως την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του MIT για τον κορονοϊό την γνωρίζει και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών, άρα αν δώσει έγκριση σημαίνει πως έχει δώσει σε αυτήν την ανακοίνωση την αντίστοιχη βαρύτητα.

 

Ο κ. Μαυραγάνης απάντησε πως δεν κατανόησε τα λεγόμενά του:

 

«Μα δεν είναι ιατρικό το θέμα εδώ κύριε Βασιλακόπουλε, δεν έχετε καταλάβει τί λέω. Είναι πρόβλημα ατομικών δικαιωμάτων, προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορεί να επεμβαίνει κανείς μέσ' στην ανθρώπινη φύση. Μόνο ο Θεός. Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν μικροί θεοί επί της Γης, ας το πείτε.»

 

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του καθηγητή Πνευμονολογίας, ο οποίος δήλωσε πως όσα υποστηρίζει ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχουν καμμία επιστημονική βάση:

 

«Αυτά τα οποία λέτε δεν έχουν καμμία επιστημονική βάση και είναι επιεικώς αρλούμπες.»

 

Με την σειρά του ο κ. Μαυραγάνης απευθυνόμενος στον κ. Βασιλακόπουλο, τον αποκάλεσε αδιάβαστο:

 

«Σας τα επιστρέφω, όσα λέτε σας τα επιστρέφω. Πηγαίνετε και διαβάστε, πηγαίνετε και διαβάστε. Είστε επιεικώς αδιάβαστος κύριε Βασιλακόπουλε. Διαβάστε τί έχει πει το MIT, διαβάστε.»

 

Δείτε το video: